שיקום מחסום העור-בת 29

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/10/2019 | 20:15 | מאת: מור

עשיתי משהו דיי מטופש עקב חוסר הבנה של חומרתו שיפשפשו את עור הפנים עם סקוץ׳ מתכת כמו של מטבח בנסיון לעודד קילוף וחידוש העור עשיתי זאת פעמיים בהפרש של חודש מאז (עברה כבר חצי שנה) אני סובלת מנקבוביות מוגדלות ועמוקות, אודם, קמטוטים עדינים ושוליים בכל הלחיים ומראה עור מאוד לא אחיד ומאוד מבוגר. אציין שלפני כן העור היה מאוד בריא, צעיר וזוהר, ללא בעיות מיוחדות. אין שיפור במצב על אף שאני מקפידה על שימוש בסרום, קרם פנים וקרם הגנה מועשרים בביו פפטידים. מהעמקה באינטרנט הבנתי שכנראה ופגעתי במחסום העור. לפני שאני מגיעה לייעוץ אשמח קודם כל לדעת האם ניתן לשקם את מחסום העור ולהשיבו להיות רגיל ונורמלי ולהראות כמו בת גילי וכן האם מדובר במריחה של חומרים ביתיים או שישנם מוצרים ייעודיים. תודה

מור שלום, אין באפשרותי לתת לך מענה הולם על גבי פלטפורמת האינטרנט, יש תכשירים שמעודדים את שיקום העור, אך בלתי אפשרי להמליץ לך עליהם מבלי לראות את המצב העכשוי של העור שלך. ממליצה לך לקבוע פגישת יעוץ ללא תשלום עם רופאת הבית שלנו באור קוסמדיקס -0777018818

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים