קרם לחות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/07/2019 | 23:16 | מאת: שירלי

שלום רב, אני לא מוצאת את הקרם לחות לפנים ולא מבינה למה. קניתי קרם לחות מסויים ודי יקר ומומלץ,לכל סוגי העור-וזה היה לי כבד קניתי קרם למעורב עד שמן וזה הרגיש לי מאוד יבש אחרי שהקרם נספג בעור העור פנים שלי לא יבש ,פשוט כי במהלך היום הוא ניהיה שומני,אז לקנות קרם לחות לעור פנים יבש פשוט לא מסתדר לי הגיונית. למה אני לא מוצאת את הקרם לחות המתאים?

17/07/2019 | 13:32 | מאת: נועה

מזדהה מאוד, גם ניסיתי לא מעט הוצאתי כספים והשקעתי. לפני כמה חודשים חברה המליצה לי על הקרם של מאליס ואני מרגישה עד עכשיו הכי טוב איתו. סוף סוף הפנים נעימות למגע וגם קליל מאוד.

שמחה מאד בשבילך

אם כך אני ממליצה לך להשתמש בסרום לחות לעור מעורב, תנסי אותו לבד כמה ימים, ואם את מרגישה שהוא לא מספיק לך, אז תשימי עליו קרם לחות לעור מעורב. בהצלחה

24/09/2019 | 14:44 | מאת: דריה

כל המלצה למוצרים של מאליס הם פרסומת! לא לגעת!

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים