עור פנים שומני , מבקש פיתרון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/03/2019 | 17:38 | מאת: חמזי

אני בן 27 יש לי עור שומני כל 4 שעות ... מרגיד שומן בפנים ובראש .. אגב משתמש בסבון פנים ומי פנים של חביבה ריבקין ... ולקחתי לפני 8 שנים רוקטואן .. אבל עדיין יש לי עור פנים מאוד שומני .. אבל אין פצעים רק שומן בפנים . מה עושים ?

אם התכשירים הללו אינם אפקטיביים, מומלץ לנסות תכשירים אחרים. או לחלופין לקחת רואקוטן במינון מזערי.

02/04/2019 | 11:08 | מאת: חוה

היי לבעיה שלך יש פתרון והוא שימוש יום יומי בתכשיר שמכיל חומר שנקרא "חומצה אזלאית".ו"חומצה סליצילית" החומרים האלו ימיסו את השומן הקיים ויפחיתו את הפרשת השומן. תכשיר שמכיל חומר כזה זמין אצל קוסמטיקאיות. כמעט כל חברת קוסמטיקה פארמצבטית שמכבדת את עצמה יש לה תכשיר שמיועד לטיפול בבעיה הזו. לחברת K.B PURE יש את התכשיר "אזו". לחברת ביופור יש את התכשיר "אזוקייר" גש לקוסמטיקאית

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים