חידוש עור הפנים בגיל 24

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/03/2019 | 03:07 | מאת: דנה

שלום לא מזמן הפכתי בת 24 מאז גיל 12 סבלתי מפצעים , שהיום הפכו לקצת צלקות , פיגמנטציה באזור השפם , ובכללי מראה לא חלק של העור אני שומעת על כלכך הרבה מכונים שמציעים פילינג יהלום,לייזר, אןלטרסאונד , ועוד ועוד...ורציתי לדעת - מה הטיפול הכי טוב לגיל שלי ?שלא יעשה נזק עתידי? במה לבחור בגיל כזה צעיר כדי לחדש את העור? אודה לעצה, תודה

הבחירה איזה טיפול לבחור, או באיזו טכנולוגיה להשתמש, מושפעת ממספר לא מבוטל של גורמים, מצב של העור, מצב בריאותי, סיפור היסטורי, רגישויות, ציפיות וגיל, מאד קשה להמליץ לך דרך האתר על טכנולוגיה, או שיטת עבודה. אשמח לאבחן אותך אצלי בקליניקה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים