סוגי מוצרים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/02/2019 | 16:45 | מאת: נועם

שלום האם צריך להתאים מוצרים לעור ספציפי? יש מוצרים שכתוב עליהם לכל סוגי העור-האם כדאי לסמוך עליהם ?

היי נועם, אם העור שלך במצב בריא ורגיל, ללא פצעים, לא שומני, לא יבש מידי, אז את יכולה להשתמש בתכשירי מדף. אם יש לך איזו שהיא בעיה בעור, ממליצה לך ללכת לכיוון התכשירים המותאמים ספציפית לעור שלך.

28/02/2019 | 00:32 | מאת: נועם

תודה על התשובה- העור כן עם פצעים בעיקר בעיקר שחורים ולבנים (אבל לא אקנה!). מה את ממליצה לי לקנות כך שאני יכולה להפחית או להעלים או למנוע את אותם פצעים? קניתי תכשיר פילינג מהסופרפארם אך הוא לא עושה את העבודה כמו שאני רוצה . תודה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים