פנים ,סבון ויובש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

22/02/2019 | 15:18 | מאת: אריאל

לאחרונה התחלתי להשתמש בסבון פנים רגיל פשוט שקונים בסופרפאם,תמיד אני שמה קרם לחות אחרי אבל לא משנה כמה אני שמה ,הפנים מרגישות לי יבשות (למרות שכשאני מעבירה את היד הן שומניות!!!). האם ייתכן שהסבון עושה נזק? אם כן אשמח להבין מה הוא והאם זה שאלה של למצוא קרם פנים טוב יותר או פשוט להחליף את הסבון?

היי אריאל, צריך לראות את המצב של הפנים שלך. מאחר ותחושת יובש בעור נגרמת מכמה וסיבות ולא בהכרח משימוש בסבון כזה או אחר. בשביל לחסוך לך כסף בניסוי וטעיה, אני ממליצה לך לפנות לבירור אצל קוסמטיקאית או רופא עור.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים