ניקוי פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/02/2019 | 23:25 | מאת: מור

מה יותר אפקטיבי לניקוי הפנים:פילינג (גרגירים אבל זה סבון כששוטפים),או חימר שחור? בשביל מה יש את שניהם אם גם ככה את שניהם לא עושים כל יום,ושניהם אומרים שעושים ניקוי עמוק? תודה

שניהם לא עושים ניקוי עמוק אלא הסרה של תאי עור מתים, על פני השטח בלבד. וכמו בכל תחום בחיים, כמו שיש כמה סוגים של חלב, וכמה סוגים של לחם וכמה סוגים של קורנפלקס, כך גם בתחום היופי יש כמה חברות של תכשירים עם כמה סוגים של פילינגים.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים