תקן קוסמטקאית רפואית

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/02/2019 | 23:35 | מאת: שי

שלום רציתי לשאןל מה ההבדל בין קוסמטיקאית לרא רפואית p.m.e ל d.m.a ? איזה תואר מעמיק יותר ומעניק הסמכה יותר גבוהה?

לצערי תחום הקוסמטיקה מאד פרוץ. אין בישראל תואר אקדמאי לקוסמטיקאיות. השמות של התארים הינם למעשה קורסים והכשרות פרטיות שונות שהקוסמטיקאית עוברת. אין שום תקן אמיתי לקוסמטיקה רפואית. אין ספק שאם הקוסמטיקאית עוברת קורס כזה או אחר הרי היא מעמיקה את הידע המקצועי שלה, לכיוון הפרא רפואי. והיא עדיפה עשרת מונים מקוסמטיקאית שיש לה ידע פחות מקיף.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים