קוסמטיקה טבעית לעומת אחרת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/01/2019 | 17:28 | מאת: אור

הי, עד כמה קוסמטיקה טבעית אפקטיבית כמו קוסמטיקה מזו שקונים בסופרפארם לדוגמא? ספציפית כשזה נוגע ללחות לעור,ניקיון עור הפנים וכו. תודה

היי אור אני מבינה את הספק שלך, אני באופן אישי, מנוסה יותר בתכשירים שאינם טבעיים, ורואה בהם תוצאות יפות, אבל מבחינתי זה לא מקצועי לשלול שיטות אחרות שכבודן במקומן מונח. ממליצה לךמאת מבחן התוצאה, או שתנסי למשך שבועיים סוג אחד ואחר כך את הסוג השני, או שתנסי צד אחד של הפנים בסוג זה, וצד שני בסוג האחר. הפנים שלך יענו לך את התשובה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים