אקנה והסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/01/2019 | 23:03 | מאת: טטיאן

שלום אני התחלתי מפני כשנה טיפולי הסרת שיער בלייזר בתקופה זו התחיל להופי לי פצעים ואקנה קשים בכל אזור הפנים כמובן לא אוכל לקחת רקוטאן הייתי אצל רופא עור נתן לי טונר ואלכוהול לשטיפת פנים ואסר לי לשים מקדם הגנה לאורך כל תקופת הטיפול אני מרגישה שהפנים שלי נשרפות מהשמש והאקנה עוד הגבירה מה אפשר לעשות ואיזה טיפול מומלץ ומה לגבי מקדם הגנה מודה מראש

אם האקנה התגבר ניתן להסיק שהפתרון שהרופא נתן לך אינו מועיל. ממליצה לפנות לרופא אחר או לקוסמטיקאית פרארפואית לשם קבלת פתרון אחר. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים