דיקור קוסמטי + הזרקות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/10/2018 | 12:14 | מאת: שרית

אני בת 34 ורוצה להתחיל לטפל בהופעת קמטים וקמטוטים בפנים. לאחרונה נחשפתי לטרנד של דיקור קוסמטי כטיפול לקמטים. רציתי לדעת האם טיפולים אלו אכן מונעים קמטים לאורך זמן, וכמו כן האם ניתן (ומומלץ) לבצע אותם במקביל לטיפולי הזרקה בחומצה היאלרונית, או שלא אפשרי לעשות את 2 הדברים במקביל וצריך לבחור רק אחד מהם (ואם אכן כך, באיזו מהשיטות מומלץ לבחור). תודה!

שלום שרית, האם את מתכוונת לדיקור סיני או למזותרפיה?

29/10/2018 | 09:56 | מאת: שרית

התכוונתי לגבי דיקור סיני, אך אשמח להבין גם לגבי מזותרפיה באותה הזדמנות :)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים