שיעור יתר בפנים בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/10/2018 | 22:58 | מאת: אדרי

שלום כבר בערך שנה שאני סובל משיעור מוזר בפנים כלומר בצדדי האף הרבה מאוד במצח מתחת לעיניים. מדובר בשערות עדינות חלק בהירות וחלק יותר כהות. זה מאוד מפריע במיוחד שאני רואה שהצמיחה ממשיכה מה ניתן לעשות כדי לטפל בכך אני מעדיף דרך יעילה ועצמאית שלא תיגרום נזק נוסף בתודה

שלום אדרי, התופעה הזו נפוצה בגברים מעל גיל 40. לבקשתך: הדרך העצמאית היא מריטה נקודתית בפינצטה. הדרך היותר אלגנטית שתופסת לטווח ארוך ואפילו לתמיד היא בלייזר- אך היא לא עצמאית. ולא עובדת על שערות לבנות. במידה והשערות כבר לבנות מומלץ להסיר את השערות הללו באפילציה. אשמח להשיב על כל שאלה 077-7018818 בהצלחה אושרה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים