פיגמנטציה ומכשיר ביתי למיצוק עור הפנים.

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/09/2017 | 11:50 | מאת: דניאלה

שלום שלי, אשמח לעצתך. אני בת 35 עם פגמנטציה קלה בפנים, רציתי לדעת באלו תכשירים מומלץ להשתמש. שאלה נוספת, האם המכשירים למיצוק העור אכן יעילים במידה ומקפידים, אני מתלבטת אם לרכוש מכשיר בטכנולוגיות silk'n face tite

27/10/2017 | 08:16 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב מומלץ להשתמש לטיפול בפיגמנטציה בתכשירים פעילים על בסיס חומצות להבהרת הכתמים. אני מתאימה לרוב המטופלות חומצה אזלאית ורטינול. יש להבחין בין כתמי שמש ובין כתמים על רקע הורמונלי והטיפול בהם שונה כיוון שהם נמצאים בשכבות שונות של העור. לגבי מכשור ביתי תוכלי לנסות ולהחליט, אני באופן אישי ממליצה קודם כל על חומרים פעילים. למיצוק ואפקט מתיחה קיימים היום תכשירים נפלאים על בסיס פפטידים שאני מאוד ממליצה עליהם. נוכל להרחיב אם תרצי לשאול שאלה נוספת. בברכה, שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים