כתמים חומים על השפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/04/2017 | 09:31 | מאת: שרון

יש לי מזה מספר שנים כתמים חומים על השפתיים. לדברי רופאת עור הכתמים תקינים מבחינה רפואית. והם תוצאה של חשיפה לשמש. היא ביקשה שאשתמש בשפתון הגנה עם מקדם 50. שאלתי: האם בשימוש קבוע של השפתון והמנעות מחשיפה לשמש בשעות החמות הכתמים עשויים להעלם? האם חשוב למרוח את השפתון גם לפני 10 בבוקר ואחרי 16? האם ניתן להסיר כתמים מהשפתיים? ואיך?

03/04/2017 | 11:21 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, קרם הגנה מגן מפני כתמים חדשים אך אינו מטפל בכתמים קיימים. לשם כך יש להשתמש בקרמים שמכילים רטינואידים. בברכה, שלי

03/04/2017 | 11:37 | מאת: שרון

אלו קרמים שניתן למרוח על השפתיים? אפשר להסיר כתמים מהשפתיים בלייזר?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים