פצעון בקרקפת מה לעשות?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/02/2017 | 22:43 | מאת: חיים

בגדול יש לי נטייה לפצעונים. אני מטפל בעצמי כמה שאפשר תכשירים נגד חצקונים לא ממש עוזרים לי, הלכתי גם לרופא עור וניסיתי הכל עד גבול מסוים, אבל אני שם כל מיני מסכות וקרמים שמנקות ומוציאות הכל מהפנים וזה עובד ואין לי כבר אבל יש לי כמה קבועים בהתחלה של קו השיער ובתוכו. זה לא בולט אבל זה מציק וכואב כשאני מסדר את השיער ואני פוחד לשים על זה משהו כי זה ממש בקו של השיער ניסיתי לקחת אותו צמוד אחורה ולשים משהו אבל חלק בתוך השיער טיפה ואני לא יכול. הם נעלמים מעצמם וחוזרים שנים שלושה קבועים. אני גם פוחד שהחומרים שאיתם אני מסדר את השיער גורמים לזה למרות שאני מאוד מקפיד שהם יהיו טובים

22/02/2017 | 12:20 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, בנושא הקרקפת יש להתייעץ עם רופא. בנושא הפנים ממליצה על שימוש בחומצה אזלאית לטיפול יעיל ביותר הפצעונים, הן למניעה והן לריפוי. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים