האם הרפס בשפתיים יכול להותיר צלקת?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/02/2017 | 13:15 | מאת: ...

שלום, לפני כחודש יצאו לי שני פצעי הרפס, ממש צמודים אחד לשני, וכשהפצעים כמעט הגלידו, הם התקלפו ונשרו לי מהשפתיים. חשוב לציין שלא נגעתי או משכתי את הפצע בכוונה, זה קרה בטעות. כרגע, כבר שבועים שנשארו לי 2 סימנים אדומים גדולים מעל לחצי שפה. הסימנים הם שטוחים, לא מרגישים אותם. מדובר בצלקת? מה ניתן לעשות?

13/02/2017 | 10:35 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, במידה ולא היה שפשוף או גרד, האדמומיות תרד וההרפס לא יותיר סימן. יתכן ויקח לתהליך תקופה של מספר שבועות עד מספר חודשים. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים