שימוש ברטינול בתקופת הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/01/2017 | 14:40 | מאת: טילי

שלום ותודה מראש! לאחרונה קניתי מוצר איכותי של חברה עולמית הנמכר ע"י קוסמטיקאית מורשית בלבד בריכוז 1.5%.אני מעוניינת לדעת האם במהלך תקופת הסרת שיער בלייזר ניתן להשתמש בחומר,וכמובן בהפרש של כמה ימים מטיפול הלייזר בכל פעם לפניו ואחריו.בהתייעצות עם קוסמטיקאיות הדעות חלוקות לגבי השילוב הנ"ל.כיצד אדע להשתמש נכון עם השניים?

31/01/2017 | 09:56 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב האם את עושה לייזר באזור הפנים? כמובן שאם הלייזר הוא במקומות אחרים את יכולה להשתמש ברטינול במקביל לטיפול אך במידה והלייזר באזור הפנים אין להשתמש ברטינול בסמוך לטיפול מחשש לפיגמנטציה ואף הייתי ממליצה להשתמש בחומר מדכא מלנין אחרי הטיפול בלייזר, אני באופן אישי נותנת למטופלת שלי תכשיר של חברת SAL אך ודאי קיימים תכשירים טובים נוספים. בנוגע למספר הימים שעלייך להמתין בין טיפול בלייזר לשימוש ברטינול זה תלוי מה ריכוז הרטינול בו הינך משתמשת, אצלי בקליניקה קיימים ריכוזים של 0.3, 1, 1.6 והריכוז הנמוך הוא תכשיר שאמתין 3-4 ימים לפני ואחרי הלייזר, הריכוז הגבוה ארווח כשבוע. בברכה שלי בן דור 09-9560060

01/02/2017 | 22:49 | מאת: טילי

הי שלי! תודה על עזרתך והמענה שנתת לי.ריכוז החומר הינו 1.5 אחוז רטינול בקפסולות עם ויטמין E וגם C.זהו מוצר שזכה בפרס של חברת פיטר תומס רות.אז ממה שהבנתי ניתן בריכוז הזה להשתמש במרווח של שבוע לפני ואחרי הטיפול בלייזר בפנים...כן?שוב תודה...

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים