אדפרין לשיקום עור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/01/2017 | 12:37 | מאת: ר

שלום. ביצעתי פילינג לקטית וגליקולית אצל קוסמטיקאית (לצערי) ונגרם לי נזק במרקם העור. הפילינג היה שיטחי והיא אמרה שחודר עד לשכבת הקרנית. האם ניתן לשקם את העור בעזרת אדפרין? האם מותר חודשיים מיום הטיפול להתחיל למרוח. עור הפנים שלי דק ושקוף וחשוב לי לדעת שהאדפרין לא יגרום לי לנזק נוסף. אשמח לקבל הסבר בנושא שיקום העור. תודה מראש

01/02/2017 | 13:05 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, ממליצה על נגזרות עדינות יותר של רטינול ובאופן כללי אני מאוד בעד שימוש בחומצות, הן בהחלט משפרות את מצב העור. הרטינול מגיע לשכבה הבזאלית, עמוק יותר מהשכבה הקרנית של העור אותה הזכרת. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים