סושי בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/11/2005 | 12:29 | מאת: פיצי

אני נמצאת בשבוע ה- 12 להריוני השני. מכיוון שזהו הריוני השני הרשתי לעצמי (בצדק או שלא...) להתענג פעמיים על מנות סושי מפוארות במסעדה שלפי רמת המחירים בה, אפשר להסיק כי הם מגישים דגים טריים. בכל אופן, זה היה בשבועות 9 ו- 10 ואני מרגישה בסדר גמור. שאלתי: ייתכן מצב בו הדג החי שאכלתי היה נגוע בסלמונלה (או כולירע אחרת) ואני לא הושפעתי מכך, אך העובר כן, ואגלה על כך רק בבדיקות שאבצע? או שאני יכולה לישון בשקט היות ועברו מספר שבועות ושאריות הדג כבר מזמן שטות להן בשפך הירקון?

21/11/2005 | 00:14 | מאת: דר' יובל יפת

אם הדגים נקיים מזיהום, אין בעיה. אינני מתמצא בזיהומים העוברים דרך דגים. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר ומעקב הריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה