מחזור לא ברור
דיון מתוך פורום הריון ולידה
שלום, קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב 24.9.05. מאז היו לי תחושות של הריון עייפות,בחילות וגודש וכאבים בחזה. ב27.10.05 עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי. ב 29-30.10.05 היו לי הפרשות מועטות מעוד בצבע חום אבל לא כמו מחזור. בדרך כלל המחזור שלי סדיר עם דימום רב ולכן זה נראה לי מוזר. שכחתי לציין לא יודעת אם קשור שאני שנה וחצי לאחר לידה. האם נראה שיש בעיה כלשהי? יכול להיות שנקלט הריון ונפל באופן טבעי?
את לא בפורום הנכון. בכל מקרה, עליך להבדק. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים אולטרסאונד, סקירת מערכות העובר והריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר
לד'ר שלום, אני לא יודעת מדוע אתה חושב שאני בפורום הלא מתאים! בכל אופן הבוקר עשיתי בדיקת שתן להריון כי התחושות שציינתי המשיכו והתוצאה יצאה חיובית. האם זה יכול להיות שבבדיקת הדם יצא שלילי ובבדיקת שתן שבוע לאחר מכן יצא חיובי? יכול להיות שמשהו לא בסדר?