האם מותר לאכול סושי בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/08/2005 | 15:51 | מאת: נעמי

07/08/2005 | 22:51 | מאת: דליה

בודאי. איזו שאלה. רק לודא שמדובר בדגים טריים והמקום נקי. בתיאבון.

07/08/2005 | 23:19 | מאת: יעל

דגים לא מבושלים יכולים להכיל חידק הליסטריה אשר יכול לפגוע בעובר. הבעיה היא שבמסעדות מכינים את הסושי הצמחוני באותו מקום שמכינים את הסושי עם הדגים ולכן אני החלטתי לא לאכול סושי גם במסעדות! הפתרון - להכין סושי בבית :-) עם טונה מקופסא (גם לא להגזים כי כדאי לא יותר מקופסת טונה בשבוע) או צמחוני...

08/08/2005 | 08:52 | מאת: דר' יובל יפת

אין מגבלה עקרונית, רק זכרי שאם ההגיינה או מקור הדגים מפוקפק, אז יש סיכון כי מדובר במזון שלא עובר בישול. וזה ללא קשר להריון. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים דיקור מי שפיר, סקירת מערכות עובר והריונות בסיכון גבוה המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה