דימומים בהריון
דיון מתוך פורום הריון ולידה
ילדתי לפני כ8 חודשים ההריון היה תקין וכן גם הלידה. כיום אני בשבוע 14 עם דימומים קבועים כמה פעמים הגעתי לחדר מיון בגלל דימומים מסיביים מחשש להפלה. בינתיים בבדיקות שעשו לי אמרו לי שישנה "המטומה" והיא זו שגורמת לדימומים. בינתיים העבור מתפתח כראוי. בנוסף בבדיקות הדם ישנם ערכים נמוכים של TSH 0.12 . הייתי רוצה לדעת מה ההשלכות של כל התוצאות הנ"ל האם עליי לחשוש שאאבד את ההריון?
וודאי שכל עוד יש דימום, יש חשש להריון, אבל כל עוד ההריון מתפתח למרות הדימום, זה סימן לאופטימיות. לגבי ה TSH, יש לבדוק רמת T3 ורמת T4 חפשים. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר
רמות ה T3 והT 4 תקינות לחלוטין. אך הדימום אינו נפסק ההבדל היחיד הוא שישנהם ימים של דימום חזק יותר וישנם ימים של דימום קל. כמה זמן עליי להשאר במתח? האם ההריון זה נחשב הריון בסיכון?