אל דר יפת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/04/2008 | 17:28 | מאת: דליה

אני בהריון בשבוע 26. היום אכלתי כבד עוף ושאלתי היא. הקפדתי לשרוף את הכבד מדם לפני הטיגון. במידה ונשאר דם ואכלתי האם הנזק ייגרם בכל מקרה או רק במידה והכבד עוף אינו טרי או מזוהם או מקולקל? מודאגת תודה

10/04/2008 | 00:16 | מאת: דר' יובל יפת

נראה לי הגיוני שאם האוכל מכיל זיהום שלא הושמד בבישול, זה בעיה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

10/04/2008 | 06:58 | מאת: דליה

אני יודעת שאם ישנו זהום שלא הושמד זו בעיה. שאלתי היא: האם גם אם אין זהום אז עצם אכילת הדם מהוו בעיה?

מנהלי פורום הריון ולידה