שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/06/2007 | 16:28 | מאת: גילי

שלום, אני נמצאת בשבוע 34. ביום שבת אכלנו על האש ורציתי לשאול, אני לא מחוסנת לטוקסופלזמה, אכלתי קציצות ושישליק. אחרי שאכלתי חצי שיפוד ראיתי שיש בצלחת כמו טיפות דם והפסקתי לאכול. אציין שראיתי שיש חתיכה מאד אדומה ואני לא יודעת מה בדיוק אכלתי. האם זה מסוכן בשבוע כזה בהריון? האם מחתיכה אחת יכול לקרות משהו חס וחלילה . המון תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/06/2007 | 10:42 | מאת: דר' יובל יפת

אם הבשר היה נגוע ולא עשוי היטב, תתכן הדבקה. בשבוע כזה הסיכון נמוך למדי. בצעי בדיקת נוגדנים כעת ועוד 2-3 שבועות. בברכה, ד"ר יפת יובל, מומחה ברפואת נשים ומיילדות. דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב וטיפול בהריונות בסיכון גבוה. רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018. מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר.

מנהלי פורום הריון ולידה