העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/04/2007 | 14:30 | מאת: גילי

שלום, רציתי לדעת, היום עשיתי העמסת סוכר (ביקשו ממני לקנות את הסוכר ענבים) שמתי את התמיסה בכוס מים והוספתי לימון שלם למשך כל הלילה במקרר ובבוקר שתיתי. לאחר שעה הייתי במרפאה ועשיתי את הבדיקה. האם עשיתי טוב? או שלא הייתי צריכה למהול את התמיסה עם לימון? כי זה משבש את המתיקות. דבר נוסף, עכשיו מהבוקר 10-11 יש לי הרגשת בחילה מהמתוק, מאין הרגשה מגעילה, האם זה טבעי? תודה רבה..

12/04/2007 | 12:29 | מאת: גילי

שלום ד"ר, הגיעו כרגע התשובות של העמסת סוכר 78. האם זה בסדר? יכול להיות משום שכל הלילה זה היה במקרר עם לימון שלם!!! אז הסוכר יצא פחות???

14/04/2007 | 16:44 | מאת: דר' יובל יפת

עשית בסדר, תחושותיך נורמאליות, והבדיקה תקינה.

מנהלי פורום הריון ולידה