רוקח פורטה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/04/2007 | 21:37 | מאת: דידי

האם מותר להשתמש באבקת רוקח פורטה בהריון,מצ"ב המרכיבים: רוקח פורטה מורכב מחמישה מרכיבים טבעיים ------------ המרכיב המרכזי, בטא גלוקן β-Glucan, פועל כמווסת סוכרים לצמצום משמעותי ברצון/צורך לנשנש בין הארוחות או לרצות מתוקים. כתוצאה נלווית, האנרגיות מאוזנות יותר במהלך היום. בטא גלוקן אושר ע"י משרד הבריאות האמריקאי כתורם לבריאות הלב, מפחית מחלות לב, מוריד כולסטרול ובאירופה מייחסים לו סגולות התורמות למערכת החיסון כולה. מדובר במרכיב טבעי לחלוטין המצוי בעקיפין ובאופן דליל יותר גם בדגני בוקר. ארץ ייצור: שבדיה. ------------ + שני סיבים תזונתיים (קסנטן וגואר-גם), שהיחסיות הכמותית ביניהם מהווה פיתוח עולמי של רוקח, יוצרת סינרגטיות כימית לספיחת נוזלים ברמה הגבוהה ביותר (למעלה מפי 32!) והישארות בקיבה לגרימת שובע מתמשך כמעט לכל היום ובתנאי ששותים כמויות מים גדולות במהלך היום ובמיוחד לאחר הנטילה. לסיבים אלו אישור שימוש של ארגון הבריאות העולמי WHO. ארץ ייצור: צרפת והודו. ------------ + שני סוכרים פשוטים (מלטודקסטרין ודקסטרוז) בכמות נמוכה שתפקידם להעלות את רמת הסוכר בדם באופן קל יחסית ולגרום להרגשת "כבר אכלתי מנה ראשונה ואני פחות רעב". ארץ ייצור: ישראל. כל מנה של רוקח פורטה חזקה ביותר ומכילה כ-5,000 מ"ג חומר פעיל לעומת כמוסות המכילות רק 200-400 מ"ג חומר פעיל של סיבים תזונתיים. כלומר, פי 12 עד 24 יותר חומר פעיל במנת רוקח פורטה? לעומת כמוסות הרזיה רגילות. ------------ כל המרכיבים 100% טבעיים.

09/04/2007 | 23:00 | מאת: דר' יובל יפת

התיעצי עם תזונאית, או פני לפורום תרופות בהריון, באתר שיבא. בברכה, ד"ר יפת יובל, מומחה ברפואת נשים ומיילדות דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב וטיפול בהריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 037441618 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה