שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/12/2006 | 15:44 | מאת: טל

שבת שלום דוקטור, רציתי לדעת, עכשיו הייתי במסעדה מוכרת ואכלתי המבורגר . עד כמה ההמבורגר צריך להיות עשוי? אני פשוט לא מחוסנת לטוקסופלזמה והבנתי שהבשר צריך להיות מאד עשוי. בבקשה תשובה. (ביקשתי שיעשו לי אותו וול-דאן)

30/12/2006 | 17:45 | מאת: דר' יובל יפת

הכוונה שלא יהיו בו איזורים שהם נא. ושהכל יהיה עשוי. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, ויעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

30/12/2006 | 19:37 | מאת: יעל

בפעם הבאה תבקשי מטוגן - זה בטוח מת. דרך אגב בררתי בבורגר קינג ויש להם 2 סוגי כלים כחול ואדום - עבור בשר חי ועבור בשר עשוי.

מנהלי פורום הריון ולידה