אלכוהול בבישול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/09/2006 | 21:47 | מאת: לאה

לעיתים אני אוכלת במסעדות בחוץ (אני עובדת שעות רבות) ומשתדלת לאכול בריא. בד"כ אני מוודא לגבי רטבים ומזון שלא בושל ושלא כולל אלכוהול אך אני מניחה שאי אפשר לשלוט גמרי על מה שקורה במטבח ופה ושם וודאי יצא לי לאכול בשר או תוספת שבושלה עם יין או אלכוהול בישולי אחר. האם בטווח הארוך יש סכנה לעובר מכמויות כאלו של אלכוהול? אציין כמובן שאיני שותה אלכוהול בכלל.

07/09/2006 | 01:01 | מאת: דר' יובל יפת

לא, אין סכנה. בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריון בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה