שוב לגבי השילשולים
דיון מתוך פורום הריון ולידה
ניסיתי לשחזר ממה השילשולים וניזכרתי שיום קודם לשילשולים הכנסתי לתוך רוטב עגבניות מתבשל זיתים שניקנו בירקונית (בחביות) 1) אם הם התבשלו 5 דקות בסיר רותח משהו עוד יכול לשרוד? 2) ובכלל בזיתים כאלו יש משהו שיכול להיות מסוכן? 3) והאם וירוסים שגורמים למומים הם ידועים ואינם קשורים לשילשולים? סליחה על הנודניקיות אבל זה ממש ממש מדיר שינה מעיני
לקריאה נוספת והעמקה
רר
1) לא 2) לא משהו שידוע לי 3) עד כמה שידוע זיהומים של מערכת העיכול לא קשורים למומים ולא דורשים ברור מעבר לבדיקות המקובלות בהריון ממילא. בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, ויעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר