אלכוהול במזון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/06/2006 | 21:52 | מאת: כרמית טל

שלום רב, כיוון שלא מומלץ לשתות אלכוהול במהלך ההריון ברצוני לשאול אם תוספת יין \ אלכוהול למזון נתפסת כמזיקה באותה מידה אם בכלל. לדעתי- אלכוהול בשל תכונת הנדיפות שלו מתאדה בטמפ' גבוהה אך חמותי חולקת עליי- מה דעתכם? תודה רבה

07/06/2006 | 00:51 | מאת: דר' יובל יפת

הכמות הבטוחה היא אפס. ביחוד בשליש הראשון.. אבל נראה לי שכוס יין דל אלכוהול אחת ליום, באמצע ההריון, לא תזיק בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, ויעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה