טיול לאיטליה בהריון- שאלה לגבי האוכל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/11/2018 | 11:27 | מאת: עינב

מתכננת טיול לאיטליה בע"ה בחודש הבא (אהיה בשבוע 17). מבינה שהרבה מהגבינות שם לא מפוסטרות.. האם יש חשש מאכילה של גבינות שבושלו כמו בפסטה ובפיצה (גם אם לא עברו פסטור)?

22/11/2018 | 12:53 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

זה תלוי בטמפרטורת הבישול של הגבינות. בכל מקרה, לרוב מדובר בגבינות מפוסטרות כך שאין חשש. נסיעה טובה

מנהלי פורום הריון ולידה