עצה לדניאל

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/09/2005 | 22:31 | מאת: אירית

קשה ולא יכול אתה לכתוב דבריך בפורום. כתוב במחברת אישית פרוק את רגשותיך תחושותיך ושחרר קצת מעל הלב. זוהי דרך להקלה בטוי בכתב.

29/09/2005 | 00:00 | מאת: דניאל

היי אירית! פעם כתבתי המון. שירים, יומן אישי, הייתי כותב לארועים בבית ספר או את התסריט להצגת סוף שנה. אני ואסי כתבנו משהו ממש גדול (לדעתי) שברגע שאסי יוכל הוא ישלח את זה לאלון ואולי זה יתפרסם בפורום... ועכשיו כאילו המח שלי התרוקן. אני אוחז בעיפרון ובדף ומנסה לכתוב וכלום לא יוצא. אין לי השראה... קרה משהוו שמטריד אותי יותר מידיי ושהמחשבות על זה מעסיקות אותי כל היום. אני מרגיש שעוד שניה אני מתפוצץ ואין עם מי לדבר. בעצם, זה לא נכון להגיד שאין עם מי לדבר. יש אבל אני לא רוצה לדבר על זה.

29/09/2005 | 22:01 | מאת: אירית

זכותך המלאה!!!! אך אולי היה כדאי לפרוק בכל זאת............ מעבר לזה אתה מתחיל להתבגר כן יש דבר כזה ומתחיל להרגיש שיש התמודדויות עם דברים שברצונך לשמור לעצמך. זה חלק נתהליך טבעי ..........וזה נורמאלי תאמין לי לפני כמה.......שנים........ גם אני הייתי שם משנה השקפת עולם,התבוננות מהצד על הכל הפנמה של דברים ושמירה לעצמך...במקצת. מותר,ובהחלט סביר ואפשרי. תחשוב,תתלבט,אך אל תתחבט יתר על המידה קבל בפרופורציות הכל לטוב ולרע. שבת נעימה ושלוה בריאות.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות