מכשירים - המלצות
דיון מתוך פורום הסרת שיער בלייזר
אני מעונין להסיר שיער מכל הפלג גוף העליון - חזה, גב ואולי גם קצת טוסיק. ללא קשר למכונים השונים, הייתי רוצה לדעת מהם המכשירים הטובים ביותר הקיימים היום בשוק. שמעתי על לומניס עם הלייטשיר, ואני יודע שקיימים מספר אחרים (מהו המכשיר של סינרון?). מהו המכשיר המתקדם ביותר, שנותן את התוצאות הטובות ביותר? האם יש צורך לשלב בטיפול מספר מכשירים? מהם סיכויי ההצלחה באיזורים אלו? באופן ספציפי, אני לא בהיר במיוחד, אבל גם לא כהה, שערות גופי שחורות, ויש הבדל מהותי בצבע בין הגוף לשערה. תודה מראש, אלעד
מנסיוננו הרב הלייטשיר יעיל מאוד לגברים, והאלכסנדריט נותן מענה בחלק מאזורי הגוף - לעיתים בטיפול משולב בין 2 המכשירים. מכשירי IPL יעילים הרבה פחות במיוחד אצל גברים.
אוקיי. תודה רבה על התשובה המהירה, ריקי. עוד כמה פינות: א. אני בן 28, האם זהו גיל נכון להתחיל טיפול? אני יודע שיש חשיבות לגיל ולצורת הטיפול. ב. לאיזה חלקים האלכסנדריט טוב? ג. מהו מספר הטיפולים הנחוץ, פחות או יותר, בכדי להגיע לתוצאה טובה. מהו פרק הזמן בין טיפול לטיפול? ד. אני לא יודע אם זה אתי לבקש את המכון הטוב ביותר היום, אבל מהם 2 או 3 המכונים המובילים, שמשתמשים בלייטשיר? ובאמת, תודה.