שאלה חשובה
דיון מתוך פורום הסרת שיער בלייזר
שלום שמי שרה אני מאוד מתעניינת הסרת שיער בליזר והייתי רוצה לדעת האם קופות חולים יכולים לממן הסרת שיער בליזר לאנשים אשר סובלים משעירות יתר ??? מאוד אשמח אם תענו לי על שאלתי
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב שרה ככל שידוע לי אין דבר כזה, בקופת חולים וגם בבתי החולים זה נעשה באופן פרטי. אני ביררתי בכללית אסטתיקה שזו יחידת נפרדת של קופ"ח כללית לניתוחים והסרת שיער בלייזר ולמרות שהם טוענים שלחברי כללית מושלם ישנה הנחה גדולה המחירים הם יותר יקרים או שווי ערך למכונים הגדולים, גם אחרי ההנחה כביכול לחברי המושלם.
התקשורת מדווחת בהרחבה על המאבק שמנוהל מול משרד הבריאות להכנסת תרופות מצילות חיים לסל הבריאות, והקושי הרב להרחיב את סל הבריאות עקב קשיי תקציב עצומים. מכאן את יכולה להבין שמימון הסרת שיער בלייזר ע"י קופות החולים יתרחש בימות המשיח.