תיקון פיספוסים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/12/2005 | 12:29 | מאת: דור

היי ריקי יש לך אחלה פורום ואני קורא קבוע. 1. מה את חושבת לגבי פיספוסים בולטים באיזור מטופל . צריך לעשות אותם או להמתין את פרק הזמן עד מועד הטיפול הבא ? 2. מתי בערך מתחיל תהליך פליטת השיער ומהו משך הזמן המקסימלי שבו אמורות להיפלט השערות באיזור מרגע שטופל בלייזר ? 3. אם לחזור על פיספוסים, אחרי כמה זמן לפנות למכון מרגע הטיפול ? 4. האם לדעתך מכון צריך לחזור על פיספוסים בולטים באיזור מטופל או לא ? מה נהוג אצלכם ? תודה מראש דור

לקריאה נוספת והעמקה
15/12/2005 | 15:48 | מאת: ריקי מינצר

שלום ותודה. נעים לשמוע.. 1. עד 15% פספוסים זה מקובל וקורה. אם יש הרבה שיער ופחות קרחות - מדובר בטיפול לא יעיל ויש לחזור עליו. 2. מרגע הטיפול ועד הנשירה כשבועיים. 3.פספוסים - עד 3 שבועות אחרי הטיפול. 4.נהוג אצלנו לתקן כמצוין בסעיף 1. כמו כן נהוג אצלינו לעשות טיפול ממושך מאוד, לרבות בדיקה דקדקנית והשלמת מקומות שפוספסו עוד באותו טיפול. שעור הלקוחות הסובלים מפספוסים אפסי. עדיף טיפול קצת יותר ארוך מהטרחת הלקוח (והמכון) פעמיים. אני ממליצה לכל המכונים לעבוד בשיטה זו שחוסכת עוגמת נפש וגם כסף.

15/12/2005 | 17:29 | מאת: רינה

האם טיפול לתיקון פספוסים הוא בנוסף לטיפולי ההסכם עם המכון או כלול ? אני שבוע וחצי אחרי טיפול ואפילו שערה אחת עוד לא נשרה.

17/12/2005 | 22:29 | מאת: אלמונית

לדעתי כדאי לרענן את ההוראה אצל הטכנאיות שלכם.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר