הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

29/10/2005 | 05:43 | מאת: בדויה

אני רק בת 16 וכבר מעל לשנה אני מורטת שיער בחזה (בין השדיים) ומסביב לפטמות. האם רק הסרת שיער בלייזר תוכל למנוע את גדילת השיער באיזורים אלו? מאיזה גיל ניתן לבצע טיפול זה?

לקריאה נוספת והעמקה
29/10/2005 | 13:11 | מאת: ריקי מינצר

אין בעיה לטפל בלייזר באזורים אלה ובגילך.

04/11/2005 | 11:04 | מאת: דוריס

1) איזו רמת שיעור באיזור זה לא ניתנת להסרה בכלל? כלומר: איך אני יכולה לדעת (לפני שאני משלמת למכון )שבאמת קרן הלייזר מסוגלת להיתפס למלאנין של השיער באיזור זה. טסט מקומי לא יתן את התשובה במקרה הזה כי גם אם הוא משפיע- הוא משקף תוצאה של טיפול יחיד. ואולי אחרי 5 טיפולים ויותר כל השיער יכול להיעלם? איך אפשר לדעת האם כדאי לבצע טיפול לייזר באיזור עם צמיחה פלומתית אך עדיין נראית לעין? האם יש מכשירים שידועים כאפקטיביים על פלומה?

05/11/2005 | 13:52 | מאת: ריקי מינצר

מאס חורבן הבית הנבואה ניתנה לשוטים... אבל הנסיון שלנו יכול לתת אינדיקציה טובה ובמקרה שלא ניתן להגיע לתוצאה טובה אנחנו לא מקבלים לטיפול!!!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר