הרפס והורדת שיער בלייזר
דיון מתוך פורום הסרת שיער בלייזר
אחרי טיפול שני בהורדת שיער בלייזר במקום אינטימי היה לי התקף של הרפס (לא ידעתי על קיומו ) שאלה : האם הוא התעורר בגלל הטיפול והאים אני יכולה להמשיך בטיפולים ומה לגבי ניקוי מכשיר ממטופל למטופל ( האים זה סטרילי)
עברתי טיפול ראשון בלייזר בפנים ,ואחרי יומיים הופיעו לי אפטות בלשון,בחייך הקידמי ובשפתיים.לא זכור לי שאיי פעם היו לי פצעים כאלה בפה.האפטות עברו רק אחרי כמעט חודש!!! אני אמורה לעבור טיפול שני השבוע,חייבת להודות שאני מאד חוששת. אגב, כשהופיעו הפצעים ,פניתי לרופאת המשפחה ,היא לא כל כך הייתה בטוחה שהיה מדובר בהרפס.אני בטוחה שאם הייתי חוזרת אליה אחרי מספר ימים היא הייתה משוכנעת שאכן זה היה הרפס. מצטרפת לשאלתה של מילי.
אני עדיין מחכה לתגובה ולתשובה .
גם כאן אין קשר - ראי תשובתי והמלצתי למילי.
אין שום קשר למיטב הבנתי. הלייזר עמור לעבור חיטוי באלכוהול. ודאי שכך מתבצע. דווחי למכון בו את מטוםלת על ההרפס והיוועצי ברוםא מומחה לעור ומין. במקרה הספציפי הזה הרשי לי להמליץ על ד"ר עמי צ'רנוב, מומחה עור ומין מתל אביב שהוא גם בעל נסיון עצום בלייזר להסרת שיער.