נטילת ויטמינים ופריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

11/02/2000 | 21:48 | מאת: דפנה

שלום רב, קראתי את פניותיה של עדי ולי יש בעיה דומה ומאידך ולהבדיל מעדי גם שונה. הנני בת 27 ומנסה להכנס להריון, אני נוטלת ויטמינים: c, מגנזיום+b6 (של סולגאר) - את ויטמינים אלו החלטתי לקחת לאחר שיחה עם מטפלת אלטרנטיבית שהמליצה לי עליהם. ויטמין b6 +מגנזיום לתסמונת קדם ויסתית וכאבי מחזור, וויטמין c - להשלמת תזונה. ולאחרונה רופא הנשים שלי נתן לי לקחת את החומצה הפולית (עבור כניסה להריון). וחוץ מזה, אני נוטלת תרופה נגד אפילפסיה בשם טגרטול (המחייבת לקחת את החומצה הפולית לפני כניסה להריון - לשם מניעת מומים מולדים). האם יתכן מצב שויטמינים יכולים להפריע לכניסה להריון? האם יש בעיה לקחת את הויטמינים האלו במקביל, והאם יש צורך שבאמת אקח את כל הויטמינים הללו? האם יש קשר בין איחורים ארוכים של מחזור ואי סדירות במחזור לבין ויטמינים? (כמו בשאלתה של עדי) תודה מראש ואשמח מאד לשמוע מספר עצות.

12/02/2000 | 22:01 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

דפנה שבוע טוב! אם תקראי את דבי אלכס מאור מסולגאר תביני הכל...... בכל מקרה עדיף שתקחי פורמולה המיכלה את כל מה שציינת בכדו אחד ואם צריך עדיין תוספת אז מוסיפים - ז"T לקחת פרנטל שבפורמולה זו יש את כל הויטמיניחם והמינראלים שאישהה זקוקה לפני, במלך ואחרי הריון. בהצלחה והרבה מזל טוב!

מנהל פורום רפואה משלימה