השתזפות יתר פתאומית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

11/02/2000 | 17:49 | מאת: בני

ערב טוב לצוות אתר אלטרנטיבי. ברצוני לשאול על כדורים טבעיים,פשוט שחכתי את שמם שעוזרים במקרה של השתזפות חזקה ופתאומית ללא שמש, אם מישהו יודע משהו, אשמח לקבל עיצה. ל. בני

12/02/2000 | 17:56 | מאת: רמי מור- הומאופט

דחוף !!! בני שלום רב קרא את דבריי בעיון וברצינות. פעל אך ורק ע"פ ההנחיות אשר אני מכתיב לך כאן. אין לך מה לחפש כדורים שכאלה בטרם תברר את הבירור הבא , מיידית. השתזפות פתאומית וחזקה כפי שאתה מתאר, יכולה להיות סימפטום של " מחלת אדיסון ". המחלה על שם " אדיסון " מלווה גם כן בירידה במשקל ובחולשה ובין היתר בהשחמה של העור. פנה מייד לבית החולים הקרוב, דרך רופא המשפחה או ביוזמה אישית שלך. ללא המתנה מיותרת. בנתיים, חשוב ביותר שלא תקלע למחלה זיהומית כל שהיא, כמו שפעת, דלקת גרון, דלקת ריאות וכד'. אין כוונה להפחיד אותך בדבריי, אך אני לא מכיר דרך אחרת. אני בכלל מתפלא על שאלה מסוג זה. שמור על שלווה ופעל כפי שהינחתי אותך. בברכת רפואה שלימה. רמי מור.

מנהל פורום רפואה משלימה