לד"ר יואל שניאור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/02/2000 | 01:49 | מאת: עדי פז

יתכן שענית לי גם באתר אחר,בכל אופן אני באמת מודה לך מכל הלב. (כנראה שאני היחידה שפונה בהקשר לכאבי פנטום) אגב,לא ברור לי איזה סוג של טיפול זה ,DLPA של סולגאר??? אשמח מאוד באם תוכל להסביר לי מה זה ? בתודה עדי

06/02/2000 | 22:19 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

עדי שלום! אני אומנם סיימתי 4 שנות לימווד רפאה משלימה אך אינני מעונין להיות ד"ר (וגם לא כתואר שלישי) אז אני נטרופת או מטפל הוליסטי רב תחומי. ולענין: ישנו חומר שנקרא: DL פלנין אנלין והוא עובד על מע' השרירים והעצבים! תוכלי לקבל חומר מפורט מסולגאר או בחנויות GNC. בהצלחה ותני דיווחים על תוצאות......

מנהל פורום רפואה משלימה