לימודי נטורופתיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/07/2000 | 13:06 | מאת: רווית

אני מאוד מתלבטת באיזה בית-ספר כדאי ללמוד מגוון האפשרויות גדול מאוד. היתי שמחה לקבל עצה בבחירת המוסד הלימודי העדיף ללימודי נטורופתיה מנסיונם של כאלה שלמדו בארץ. בתודה מראש

19/07/2000 | 23:33 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

רווית שלום! יש לבדוק את המסלול בין כל בתי הספר - ז"א מהם הקורסים הבסיסיים ומהם קורסי הרשות, מאידך מהו המחיר שתוכלי לעמוד בו, האם את מעונינת בתואר BA (אנ חושב שיש אפשרות שילוב והכרה בחלק מהמקצועות - רידמן), האם יש תעודה מוכרת מחו"ל (בארץ טרם מוכר), לראות את מקום הלימודים בעיניים שלך, הגישה והנוחות (אוטובוסי, חניה), שעות סטאז' - קליניקה, האם ישנו קורס של אינטגרציה טיפולית (בשנה 3 או 4) מהם קורסי העשרה (יוגה וכד'), אני תקווה כי תבחרי את המקום המתאים לך ביותר ומוכן להיות המטופל (השפן נסיונות) הראשון שלך. בהצלחה!

01/09/2000 | 16:55 | מאת: שירי

שלום אני מעוניינת ללמוד נטורופתיה ונתקלתי במודעה. ביררתי ברידמן והתואר שלהם הוא תואר שלא מוכר בארץ, אלא ba אמריקאי. רציתי לדעת אם ישנה מכללה מועדפת בצפון או בארץ בכלל ( מדיקולג' , רידמן, מכללה לטבעונות ...) ואם בכלל ניתן למצוא עבודה במקצוע, שהרי הוא לא מוכר בארץ. אודה לתשובתך, שירי.

מנהל פורום רפואה משלימה