רפואה אלטרנטיבית לנפגעי חוט שידרה?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/02/2000 | 11:20 | מאת: מחפש תשובות

האם מישהו כאן מכיר את התחום הנ"ל? אשמח לקבל כל מידע (בעיקר כתובות אתרים העוסקים בכך) בנושא. תודה רבה מראש.

06/02/2000 | 22:28 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! ישנם מספר שיטות המטפלות בענין אך השאלה היא למה אתה מתכוון? האם לאדם משותק ומההם ההטיפולים או שיטות טיפול באמצעות עמ"ש? לדוגמא: שיטת הקרניו-סקרל ההינה שיטת טיפול עם נוזל עמ"ש וההמוח והטיפול הוא מניפולציות בעמ"ש, או, כירופרקטיקהה או אוסטאופטיה שבהם עובדים על השלד ובעיקר על העמ"ש. ודוגמא לטיפול במשותקים: טיפול בשיטת NST - אינטגרציה מבנית-עצבית או בשיטת מאייר ועוד.... לגבי חיפוש לשיטות חפש במנועי חיפוש תחת אלטרנטיבה והיד נטויה..... בהצלחהה!

מנהל פורום רפואה משלימה