האלמנט הריגשי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/07/2000 | 23:51 | מאת: רון

שלום לכולם, ראיתי במספר תשובות שנענו בפתרון הבעיה הריגשית הייתי שמח עם זיוה וזאב יוכלו לפרט בנושא. בעיקר איך מגלים בעיה כזו ואיך מטפלים בה? אני סובל מקוליטיס האם טיפול ריגשי יכול לעזור באופן משמעותי? תודה רבה, רון.

11/07/2000 | 15:21 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום רון, פרטים על המחשבה העומדת מאחורי ההנחה של מעורבות ריגשית בתופעות פיזיולוגיות תוכל לקרוא ביתר פירוט המאמר במגזין של רפואה שלמה באתר של JOL. כדי לגלות את הסיבות הריגשיות יש לערוך איבחון אישי מעמיק ע"י מומחה לכך. האיבחון כולל איבחון בכף הרגל, איבחון על פי הרפואה הסינית והיבטים נוספים. כמובן שאיבחונים אלה אינם האיבחונים השגרתיים של ענפים אלו. הבנת הסיבות האישיות לקולייטיס שלך חיונית להחלמה. כל טיפול פיזסי, טוב ככל שיהיה לא יספיק במקרה זה. רפואה שלמה זיוה וזאב

12/07/2000 | 00:31 | מאת: גל

מה דעתכם על אבחון רגשי באמצעות קינסיולוגיה? כיצד אתם מאבחנים?

12/07/2000 | 00:45 | מאת: גל

לא מצאתי באתר את המאמר האם תוכלו לשלוח כתובת מפורטת יותר? תודה

מנהל פורום רפואה משלימה