תרופה לחולשה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

08/07/2000 | 18:34 | מאת: ניר ס.

שאלתי בנושא הרפואה האלטרנטיבית היא: אישתי, חודשיים וחצי אחרי הריון, מרגישה כל הזמן חולשה עם סחרחורות. הרגשה של כאילו העולם כולו סובב ו/או מצב של "רעידת אדמה" באים בחוזקה ותוקפים אותה + לעיתים מלווה גם בירידה של לחץ הדם. עד כה הומלץ לה לישון עד כמה שניתן + לאכול דברים מלוחים (כגון דג מלוח וזיתים) כדי לא להוריד את לחץ הדם. האם יש איזה שהיא תרופה מתחום זה?

08/07/2000 | 20:44 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום ניר, קודם כל עלייך לערוך בדיקת דם מקיפה לגילוי אפשרות של חוסרים תזונתיים או בעיות אחרות. אם תוצאות הבדיקה תחזרי שוב. זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה