קוליטיס. האם מישהו יודע משהו

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/02/2000 | 18:15 | מאת: איריס

שלום רב אני סובלת מקוליטיס מזה שבע שנים. ברצוני לציין שניסיתי את כל הדייאטות שרק אפשר. נסיתי שתי טיפולים הומופטים אצל רופאים בעלי שם. וגם ניסיתי דיקור ורפואה סינית. מצבי היום קשה ואני אחרי אישפוז. האם מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות. אשמח לקבל עיצה.

05/02/2000 | 08:20 | מאת: רמי מור- הומאופט

איריס שלום רב. טרם אפרט, אספר לך סיפור מהחיים. לפני זמן מה טיפלתי בחולה עם קוליטיס שסבלה מהמחלה כ 20 שנה. החולה הגיעה אליי כשבר כלי ! החולה סיפרה שניסתה כל תרופה קונבנציונאלית קיימת, שרק ניתן לשער, היא עובדת כמזכירה בבית החולים רמב"ם בחיפה, ונהינת מפריבליגה של פרסונל ( עובד של בית החולים ) ואין לה צורך בקביעת תור. היא פשוט מקישה על דלתו של הרופא המטפל ונכנסת. עוד סיפרה לי , כי ניסתה טיפולים אלטרנטיביים אצל " מומחים " ידועי שם ועתירי מוניטין בגוש דן. וכלום ! עוד סיפרה, כי על אף מצבה הכספי הרעוע, היא גייסה סכום כסף שעל מנת שתוכל לממן את הביטוח המשלים בקופ"ח, ובכך להמשיך לקבל שרותי רפואה משלימה ללא הוצאה . שאלתי את הגברת, כיצד תנהגי באם טיפולי יבריא אותך ? ההיגיון הבריא אומר, היא תרוץ לספר בבית החולים בו היא עובדת , וכן תרוץ לספר לרופאה המטפל שאליו ניכנסה באופן חופשי. הטיפול : אחר חודש ימים של טיפול במחי מרפא נעלם הקוליטיס כלא היה , לא נותר ממנו זכר ! גם לאחר 20 שנות מחלה !!! הנני מצהיר בשבועה שכך היה !!! החולה הבריאה והיתבקשה רק... רק להיכנס לרופאה המטפל עם התיק הרפואי העבה בן ה 20 שנה של מחלה ולספר לו על הנס הרפואי, הוא קרוב לודאי מכיר עוד חולים התקועים עם קוליטיס ניצחי. הגב' המוזרה, לא עשתה זאת מפאת נוקשות אישיותה ואטימותה " זה עינייני, ואף אחד לא צריך לדעת ". הישבתי ואמרתי " צוחק מי שצוחק אחרון ". איריס, יש טיפול ויש סיכויי ! לא ניתן להעבירו דרך מסך זה . האינטרנט הוא מקור מידע , הטיפול נעשה בידי בני אדם, יהא עלייך לאתר אותי באמצעות שרותי מודיעין בזק 144 . רני תושב קרית אתא. בברכת רפואה שלימה. רמי מור.

20/08/2000 | 15:25 | מאת: מיכל

איריס שלום לפני כ 6 שנים בקירוב חליתי במחלת הקוליטיס אז חשבתי שעולמי חרב עלי ניסיתי את כל סוכי הטיפולים ולפעמים צרכתי כ 15 כדורים שונים באותו היום (כל זאת בהיותי בת 16-17) אין לי צורך לתאר לך מה רב היה הסבל בשילשולים הריצות לשירותים הדימומים וכאבי הבטן שהרסו לי את גיל ההיתבגרות את היציאות לדיסקוטקים וכדומה עד שיום אחד הגעתי לשפל המדרגה ניכנסתי למעגל האנורקסיה בגלל המחלה והרצון מצד הקהילה הרפואית לאשפז אותי היה גבוה הודות לאימי פסיכולוגית קלינית במקצוע שידעה שביתה לא סתם אנורקסית אלא באמת חולה היא חיפשה אלטרנטיבה רפואית נוספת ומצאה שם הבחורה זה ד"ר נירה ניאזוב אישה קטנת מימדים עם כוחות עצומים בזמנו היא גרה ברמלה הרחוב בן גוריון 11-19 קודם כל היא רופאה קונבנציונלית ואח"כ היא מתמחה בטיפולים אומהופטים הדרך עליה לא היתה קלה תור ארוך של ממליצים וממתינים אך בגלל חומרת מחלתי הצלחתי להתקבל יחסית מהר אחרי איבחון של 3 שעות בקירוב היאעלתה על בעייתי רשמה לי דיאטה שבזמנו ניראתה כמו רשימת קניות בחנות חיות -דוחן ,טפיוקה, קינואה ועוד טובים ורבים הקפדתי במשמעת ברזל אחר הוראותיה ולאחר כחודש וחצי נעלם (טפו טפו טפו) הקוליטיס עליתי במישקל חזרה למשקלי מ 38 ק"ג ל 48 ק"ג לא הכל בחודש אבל מאז התחלתי לעלות בצורה שיטתית והעיקר תוך הקפדה על כל הכללים של נירה ביום כאמור 7 שנים אחרי אני נשואה עברתי הריון וילדה מוצלחים אני אוכל כימעט הכל ומרגישה מעולה אשמח אם תוכלי להעזר האישה הניפלאה הזו והעיקר שתרגישי טוב חיים יפים מיכל (

מנהל פורום רפואה משלימה