כאבי פנטום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/02/2000 | 03:17 | מאת: עדי פז

שלום,עברתי תאונת דרכים לפני 6 שנים,ועכב כך אני קטועת רגל מעל הברך. אני סובלת מאוד מכאבי פנטום. השאלה שלי באם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור לי. נסיתי דיקור סיני כ-25 טיפולים ולחינם.עברתי לפני כ-שנה ניתוח להסרת נאורומה, גם זה לא עזר,ולהפך ,המצב יותר גרוע מאז הניתוח. כיום אני נוטלת 3-4 כדורי פרקודן, וזה מעט עוזר לי.אולם לצערי אני כבר מכורה לכדורים אלו.הכאב מופיע בדיוק בשעה שאני אמורה לקחת את הפרקודן.מה עלי לעשות? והאים יש אפשרות לעזור לי?. אני מקווה שאקבל תגובה בהקדם. בתודה עדי

05/02/2000 | 18:43 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

עדי שלום! אם זיכרוני אינו מטעני עניתי לך בענין לפני זמן מה וכנראה בפורום אחר..... ולענין: קשה מאוד לטפל בענין, מה גם כי לא פירטת את התכשירים שקיבלת בהומאופטיה. יש לי מספר רעיונות לדוגמא: ABC , ארנניקה בהומאופטיה, DLPA של סולגאר שעובד חזק מאוד על נושא עצבי. לצערי, את צריכה להבין כי לאחר 5 טיפולים בסינית ולא הרגשת שינוי קל - חבל על הזמן... ואין טעם לנסות עוד 20 טיפולים....... בכל מקרה מצפה לתשובתך לענין שהצעתי ונראה איך אפשר להתקדם. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה משלימה