נפש וטיפול טבעי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/06/2000 | 00:39 | מאת: מירית

האם כיימות תרופות טבעיות לבעיות כמו דכאון,טורדנות כפייתית.הייתי רוצה על כך מידע ומאיפה אפשר להשיג תרופות אילו(בדחיפות) תודה

23/06/2000 | 14:54 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מירית שלום! צריכה להיות "אבחנה" מבדלת בענין את מתייחסת בכלליות מרובה מאוד. הגישה מחולקת לטיפולים דרך צמחי מרפא, תוספי מזון, הומאופטיה ותמציות פרחי באך ואפשר להוסיף דמיון מודרך, קינסיולוגיה, הרבה תרפיות מגע ודרך פתיחה בסוגי קלפים ושיחות ועוד.... תרופות טבעיות ישנן אך יש צורך לדייק בהתאמה היות ולא כל צמח מרפא מתאים לכל אדם אם הבעיה הספציפית כי אולי ישנם אלמנטים נוספים חבויים (בעיות רפואיות) כגון ל"ד, סכרת וכד, והצמח לא מתאים לענין החבוי ואז קיימת חלופה. פסיפלורה, וליראן וצמחים אחרים יכולים לסייע הן במיצוי - טינקטוורה ואולי בשמנים ארומטיים אחרים, תוספי מזון (ויט' B לסוגיו) ותרפית מגע לעידוד וביטחון עצמי. הצעיתי אלייך לפנות למטפל הוליסטי רב תחומי בכדי שיכול לעזור בהתאמה ובהדרכה ובמעקב ובכך היעילות תהיה טובה ואפקטיבית. בהצלחה!

27/06/2000 | 13:19 | מאת: זיוה וזאב,

שלום מירית, אין צורך להוסיף על מה שאמר יואל. זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה