דכאון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

03/06/2000 | 19:54 | מאת: יוסי

למצבי דכאון, האם עדיף לקחת חומצת אמינו אל-פנילאלנין או די-אל פנילאלאנין ומדוע?

06/06/2000 | 22:15 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

יוסי שלום! עצתי לך לפנות ישירות להדרכה בחב' סולגאר או לאתר ותקבל תשובה מלאה ותעביר לנו שנלמד! בהצלחה!

06/05/2001 | 15:40 | מאת: G

מבקש תשובה מאדם מוסמך, אני לא בטוח אם אני לוקה במניה דפרסיה או לאת אבל כמעט כל שנה באותה תקופה אני נכנס לדיכאון וחרדה למשך כ-3 חודשים בהם אני מתעורר מוקדם בבוקר, חרד מפעולות שגרתיות, יורד קצת במשקל, והופך לאדם אחר. זאת בניגוד לשאר השנה בה אני אדם יוזם, מצליח, אוהב את החיים ופעיל (כרגע למשל), אני לא חושב שאני במניה כרגע אם כי אני לא אובייקטיבי. 1. מה האבחנה? 2.מהן התרופות ותופעות הלוואי? 3.האם ישנן תרופות טבעיות ללא תופעןת לוואי? בתודה מראש G.

מנהל פורום רפואה משלימה