האמת על מחלות הסרטן מניעתן והטיפול בהן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/05/2000 | 08:01 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

בשורה טובה לכול חולי הסרטן אם את[ה] חולה[ת] סרטן ו/או שהוגדרו ע"י הרופאים כחשוכי מרפא יש לך סיכוי למנוע את היתפשטות המחלה וגם לאחלים יש תקווה לחיים חדשעים שלחו לדואר האלקטרוני את האיימל שלכם וקבלו את המחקרים מיידית דליה ודוד מהבריאות הטבעית לרשותכם תמיד

28/05/2000 | 07:46 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

דליה ודוד הבריאות הטבעית הדואר האלקטרוני שלנו [email protected] דליה ודוד הבריאות הטבעית כתב/ה: ------------------------------- בשורה טובה לכול חולי הסרטן אם את[ה] חולה[ת] סרטן ו/או שהוגדרו ע"י הרופאים כחשוכי מרפא יש לך סיכוי למנוע את היתפשטות המחלה וגם לאחלים יש תקווה לחיים חדשעים שלחו לדואר האלקטרוני את האיימל שלכם וקבלו את המחקרים מיידית דליה ודוד מהבריאות הטבעית לרשותכם תמיד

20/07/2000 | 00:46 | מאת: maya

אשמח לשמוע כל מה שאתם יודעים על הצד ה "לא קונבנציונאלי" של מחלת הסרטן. מה לדעתכם הסיבות להופעתה, כיצד ניתן למנוע, הקשר בין גורמי אישיות לסרטן, טיפול אלטרנטיבי בסרטן. וכל מה שעוד יש לכם לתרום בנושא. אשמח לקבל חומר לאי מייל שלי.

25/07/2000 | 00:26 | מאת: מוריס

דליה ודוד שלום אשמח מאד לקבל מאמרים הנושא טיפול במחלת הסרטן בתודה מראש מוריס

מנהל פורום רפואה משלימה