טיפול בקשקשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/05/2000 | 16:01 | מאת: שירה

שלום, האם יש לך המלצה לטיפול טבעי בקשקשים עיקשים?

20/05/2000 | 18:36 | מאת: ד"ר יהושע אלבז (N.D )

שירה שלום. מרבית בעיות הקשקשים נובעות ממערכת עיכול לא תקינה. עליך לשקול ברצינות מעבר לתזונה אורגנית, ירקות פירות, בהתחלה ללא בשר ומוצרי חלב תוספות מזון: אסידופולוס 40+ של סולגר. שמפו מומלץ שמפו לקשקשים מסרפד של חברת רוטס או שמפו חבר 41831453 <<<<<<< מס ICQ

21/05/2000 | 15:27 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לשירה שלום, חפיפה יום יומית עם מוצרי "סנריידר" הועילה לכמה אנשים מקושקשים קשות, ובתוספת "פניני יופי" שלהם. בנוסף או במקום, אנו מכינים קרם שיקום לעור ולשיער משמנים ארומטיים ומניסיוננו הוא מצויין. תהלךיך של ניקוי גוף יכול גם הוא לשפר מאוד את המצב אך יש לעשותו רק בהשגחת מומחה ולאחר איבחון אישי. אגב, תהליך ניקוי טוב להמון דברים אחרים כולל לשכל. בהצלחה זיוה וזאב

22/05/2000 | 10:03 | מאת: שלום

חברתנו מייבאת לארץ שמפו מיוחד המיוצר מאלוורה. רבים דיווחו על היעלמות קשקשים לאחר 3-4 חפיפות ראש. פרטים באתר: http://members.xoom.com/flp2

מנהל פורום רפואה משלימה